I think of you in colors that don`t exist.

6.12.2011 г.

ангели

изминава още една красива година. съдбата е мила с мен, поднася ми чувства, поднася ми любов, ден след ден. хора, които ми се усмихват, хора, които ме обикват, подкрепят ме и ме приемат в живота си. мен?
срещам ги. нови и нови, приемам ги и аз, обиквам ги. хора, с които минутите са общи.
рядко съм истински сама, напоследък. не съм чувствала самота месеци наред. не страдам, когато вечер си лягам сама, не се самосъжалявам както правех преди. напротив, наслаждавам се на собствената си кожа и това понякога ме плаши. различна съм. имам си всичко. самодостатъчна или не, няма значение. дали има много хора около мен, които ме изпълват или аз сама се научих да съм щастлива, и това не знам. знам само, че тази година се запознах с едни от най-прекрасните хора, които съм чакала с години. хора, които ми показваха непрестанно нови и нови висини, отвориха различни възприятия за света. месец след месец събирах у себе си хиляди цветни стъкълца. това беше тази година.  ако на някой не му се вярва, мога да кажа, че да... и на мен не ми се вярва какво ми се случваше ден след ден... чашата беше винаги пълна, сърцето устремено, а ръката ми винаги държана от нечия друга.  ангел ме е погалил с бялото си крило, това ще да е. или небето ми изпраща ангели всеки ден. а ангелите имали човешки имена.

9 коментара:

  1. много хубаво казано и написано, поздрави и до скоро

    ОтговорИзтриване
  2. Много оптимистично и свежо, накара ме да се усмихна :) от сърце. Най-важното е човек да се научи да е щастлив и доволен от това което е и от това което има. Защото щастието, както пишеше в една книга, няма да те удари по главата и да каже "Хей аз съм твоето щастие". Трябва ние да го търсим във всичко около нас и както казваш да се научим да приемаме хората в живота ни :)

    ОтговорИзтриване
  3. Хубав момент от живота си достигнала, да се чувстваш добре в собствената си кожа, да си доволна и щастлива :) Това са неща, които човек се учи цял живот и не винаги успява да ги научи. На мен ми отне много време, емоции и заблуди докато постигна тези неща, въпреки, че от време на време все още имам моменти, когато не се чувствам на място, сякаш нещо ми убягва...

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. Съдбата е мила с абсолютно всекиго, стига да може да го оцени. Да познае когато нещо му дава и да го грабне без колебания. Трябва да се възползваме от всяка възможност.Разказът ти е много оптимистичен и свеж.Хубаво е да имаш хора на които можеш да разчиташ, да знаеш , че си обичан и , че ти обичаш.Харесва ми как завършваш "и на мен не ми се вярва какво ми се случваше ден след ден... чашата беше винаги пълна, сърцето устремено, а ръката ми винаги държана от нечия друга. ангел ме е погалил с бялото си крило, това ще да е. или небето ми изпраща ангели всеки ден. а ангелите имали човешки имена" има и добри хора. Желая ти много успехи в живота, не спирай да вярваш и да се надяваш.

    ОтговорИзтриване
  6. "чашата беше винаги пълна, сърцето устремено, а ръката ми винаги държана от нечия друга. ангел ме е погалил с бялото си крило, това ще да е. или небето ми изпраща ангели всеки ден. а ангелите имали човешки имена."Пишеш много хубаво поздравления.Блога ти е интересен и има за всекиго по нещо, а това трудно се постига.Желая ти все така да се чувстваш, че си погалена с перо.Да имаш приятели на които можеш да разчиташ е най-хубавото богатство, пази ги.Явно си заслужила всичко това.Не се чуди защо, а просто се наслаждавай.

    ОтговорИзтриване
  7. Освен да ти пожелаеме да бъдеш заобиколена от хора,които толкова силно да те обичат, че да бъдат като ангели за теб, друго не се сещам в този моменти разбира се здраве, понеже всичко друго може да се постигне само ако човек има волята и следвате своите мечти.Радвам се че ни пишете.Боравите идеално с думите ,които действат силно вдъхновяващо.Хубаво е да имаш хора които също се борят и ти показват нови висоти от живота и те дърпат и теб на горе и надолу.Очакваме следващата ви статия.

    ОтговорИзтриване